Bobbi’s Toyparty met vriendinnen is geheel gratis

Boek je een Vriendinnen Toyparty bij Bobbi, uitgevoerd door één van haar consulentes, dan boek je een avond vol gezelligheid, informatief maar natuurlijk ook de erotiek met een dikke knipoog.

Het assortiment bestaat uit de Bobbi Eden collectie aangevuld met Bobbi’s andere favoriete Toys. Vaak zorgen deze producten voor een giechelige stemming en smeuïge verhalen. Je mag de producten ruiken, voelen en proeven en zo kun je uitvinden wat het beste bij jou past. Eventuele bestellingen worden discreet afgehandeld en ook is er volop gelegenheid om de consulente persoonlijk te spreken.

Er zijn géén kosten aan de Vriendinnen Toyparty verbonden.
De speciale gelegenheden Toyparty’s hebben wel een starttarief, deze worden hieronder verder besproken.

De gastvrouw wordt aan het eind van de party beloond met een keuze uit het assortiment t.w.v. 10% van de gemaakte omzet. Schroom dus niet om zo’n leuke party te boeken en vul vandaag nog vrijblijvend het aanvraagformulier in of neem contact voor meer informatie.

De verschillende Speciale Toyparty’s met een starttarief:

Voor deze Speciale Party’s hanteren wij andere voorwaarden en de party’s zijn daarom niet gratis.

Onderstaand vind je deze voorwaarden met daarbij enkele omschreven reden(en) voor ons. Vermeld bij het reserveren van jouw Bobbi’s Toyparty altijd wanneer het om een Speciale avond gaat. Wordt dit “vergeten” en de consulente komt er op een party pas achter dat het een Speciale Party betreft, heeft zij de mogelijkheid om de party te annuleren en zullen de gemaakte kosten aan de gastvrouw worden doorbelast.

Er is voor deze Speciale Toyparty’s een starttarief van € 300,- die gehanteerd wordt bij het boeken en vooraf voldaan moet zijn. Voor het betreffende bedrag mogen artikelen uitgezocht worden na de presentatie, dit in overleg met de gastvrouw.

De reden hiervoor is om te voorkomen dat onze consulenten enkel voor het entertainment komen. Het aantal vrouwen die aanwezig zijn op de party is niet van invloed op het starttarief. Bobbi’s Toyparty Consulente komt er een leuke ochtend, middag of avond van maken.